تشییع شهید گمنام دفاع مقدس در معیت پرچم متبرک رضوی

همزمان با هفته بسیج، پیکر یک شهید گمنام در نخستین یادواره شهدای سازمان نقشه برداری کشور بر دوش خادمیاران منطقه ۱۶ تهران تشییع شد.

 

به گزارش شبکه خادمان رسانه ای کانون های خدمت رضوی استان تهران، مراسم تشییع پیکر پاک یکی از شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس، در نخستین یادواره شهدای سازمان نقشه برداری کشور، با حضور خادمیاران رضوی منطقه ۱۶ تهران و پرچم متبرک حرم رضوی، حال و هوای امام رضایی به خود گرفت.

سخنرانی علی جاویدانه سرپرست سازمان نقشه برداری کشور، سردار اصحاب کریمی فرمانده قرارگاه شهید اسداللهی، اجرای گروه سرود شهدا، نمایش رزم نماهای هفته بسیج و خاطره‌گویی ام الشهدا حاجیه خانم خالقی‌پور مادر ۳ تن از شهدای والامقام جنگ تحمیلی از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

در پایان مراسم پس از سلام بر سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و قرائت صلوات خاصه حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام، از خانواده معزز ۷ شهیدان سازمان نقشه برداری کشور، شهیدان سیدمحمد کمال بیک، جابر عابدینی، علی فتحی، کتابعلی ایرانی، ابراهیم بی آزار، قربان آرزوجی و سیدمحمد مصباح نمین تجلیل به عمل آمد.

شهید سید محمد کمال بیک یکم فروردین ۱۳۲۵، در بندرانزلی چشم به جهان گشود. تا پایان کارشناسی در رشته نقشه برداری درس خواند. او در ۱۳۴۷ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و دو دختر شد. وی به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و بیست و یکم دی ۱۳۶۶، با سمت مهندس رزمی در اهواز بر اثر سانحه رانندگی شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.
شهید جابر عابدینی، در شهریور ماه ۱۳۴۱ در روستای اشلق از توابع شهر میانه چشم به جهان گشود. در ۱۳۵۵ به عنوان نقاش ساختمان در سازمان نقشه‌برداری‌کشور، مشغول به کار شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت بسیج مستضعفین درآمد و در ۱۳۶۰ به خدمت مقدس سربازی رفت. پس از طی دوران آموزش به جبهه‌های نبرد اعزام شد و در عملیات «فتح المبین» و «بیت المقدس» شرکت داشت و در آزادسازی خرمشهر، در ۱۳۶۱/۰۲/۱۰ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

شهید مهندس علی فتحی در ۱۳۲۸ بدنیا آمد. پس از اتمام دوره کارشناسی مهندسی نقشه‌برداری همکاری خود را از آذر ماه ۱۳۵۴ با سمت کارشناس نقشه‌بردار در سازمان نقشه‌برداری کشور آغاز کرد. وی در آبان ۱۳۶۶ داوطلبانه به ماموریت تهیه نقشه‌های مورد نیاز جبهه‌های نبرد به ستاد نقشه‌برداری خوزستان رفت. در سپیده دم ۲۱ دی ۱۳۶۶ همراه با همسنگر دیگر خویش شهید مهندس سید محمد کمال بیک در نزدیکی شهر اهواز بر اثر سانحه رانندگی در حین انجام وظیفه به شهادت رسید.
شهید کتابعلی ایرانی در ۱۳۱۱ در قریه آوج همدان به‌دنیا آمد و در سن کودکی ضمن اشتغال به کار در مزارع، با یادگیری قرآن و عشق به ائمه ‌طهار پرورش یافت. در آذر ۱۳۵۵ همکاری خود را با سازمان نقشه‌برداری‌کشور به ‌عنوان بنا آغاز کرد و در ۱۳۶۰ داوطلبانه، ندای امام‌خمینی (رحمت‌الله علیه) را لبیک گفت. وی در عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر شرکت کرد و در همان عملیات بر اثر اصابت ترکش خمپاره در ۱۳۶۱/۰۲/۲۰ به فیض شهادت نائل آمد.
شهید ابراهیم بی‌آزار متولد ۱۳۳۰ از همکاران اداره‌ی خدمات فنی سازمان نقشه‌برداری کشور بود. او در روز رای‌گیری ۱۳۵۸ برای جمهوری اسلامی، با اصابت گلوله زخمی شد و پس از سال‌ها تحمل جراحت در ۱۳۶۸/۰۶/۱۰ به ‌شهادت نایل ‌آمد. از‌ شهید بی‌آزار، دو دختر و یک پسر به ‌جامانده ‌است که تحصیلات عالیه دارند و در تهران زندگی ‌می‌کنند.
شهید قربان آرزوجی در اول خرداد ۱۳۳۵ به دنیا آمد و از ۱۳۵۷/۰۸/۰۱ با سمت تکنسین تاسیسات، برق و تلفن همکاری خود را با سازمان نقشه‌برداری کشور آغاز کرد. شهید آرزوجی داوطلبانه در ۱۳۶۵/۱۰/۲۵ به جبهه اعزام و از ۱۳۶۵/۱۱/۱۱ خبری از او نبوده و پس از هشت سال فراق و انتظار، همراه سه هزار ستاره دیگر، خبر فیض عظیم شهادت وی به همکارانشان رسید.
شهید سید محمد مصباح نمین وی، در ۱۳۲۳ در تهران متولد شد. از فروردین ۱۳۴۹ همکاری خود را با اداره جغرافیایی ارتش آغاز کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به سازمان نقشه‌برداری منتقل شد و با سمت تکنسین کارتوگرافی ، همکاری خود را با سازمان آغاز کرد. آخرین اطلاع از او مربوط به حضور وی در عملیات کربلای ۵ منطقه شلمچه در ۱۳۶۵/۱۱/۱۱ بود تا اینکه پس از هشت سال گمنامی، همراه سه هزار شهید دیگر، خبر فیض شهادت او به همکارانش رسید.

شایان ذکر است این شهید گمنام ۱۷ ساله و از شهدای گرانقدر عملیات بدر می باشد.

لینک کوتاه خبر : QR Code For:  تشییع شهید گمنام دفاع مقدس در معیت پرچم متبرک رضوی

مطلب پیشنهادی

هیئت خدام الرضا(ع)/ برگزاری مراسم سوگواری در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)

مراسم عزاداری هیئت خدام الرضا(ع) به مناسبت سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه، امام صادق(ع) در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *