مراسم احیای شب بیستوسوم ماه مبارک رمضان با حضور خادمیاران رضوی، نمازگزاران و بسیجیان منطقه ۱۹ تهران برگزار شد. این مراسم معنوی که شامل سخنرانی، مناجات، روضهخوانی و سفره احسان سحری بود، در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) دولتخواه جنوبی برپا شد.
به گزارش شبکه خادمان رسانهای کانونهای خدمت رضوی استان تهران، مراسم احیای شب قدر در شب بیستوسوم ماه رمضان، یکشنبه شب (۳ فروردین ۱۴۰۴) با حضور پرشور خادمیاران رضوی، بسیجیان، نمازگزاران و اهالی محله، اعم از خواهران و برادران، در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) دولتخواه جنوبی برگزار شد. این مراسم در هر سه شب قدر برگزار شد و همراه با برنامههای متنوع معنوی بود.
اهدا ۱۳۵ جلد کتاب دعای جوشن کبیر به مسجد
این مراسم معنوی به همت معاونت فرهنگی و کانون ایثار و شهادت خادمیاری منطقه ۱۹ تهران برگزار شد. در راستای گسترش فرهنگ دعا و مناجات، معاونت فرهنگی این منطقه ۱۳۵ جلد کتاب دعای جوشن کبیر را خریداری و به مسجد حضرت ابوالفضل(ع) اهدا کرد تا در مراسمات مذهبی مورد استفاده نمازگزاران قرار گیرد.
این اقدام در راستای ترویج فرهنگ دعا و انس بیشتر مردم با مفاهیم معنوی شبهای قدر انجام شد.
سخنرانان و مداحان مراسم احیا
مداحان این مراسم، آقایان امیر حیدرنیا، حیدر مصطفیزاده و حاج کرامت کریمی بودند که با نوای گرم خود فضای معنوی خاصی به مجلس بخشیدند. همچنین، حجتالاسلام والمسلمین سید عیسی موسوی به عنوان سخنران مراسم، درباره فضیلتهای شبهای قدر و اهمیت توسل به اهل بیت(ع) در این شبهای مبارک سخنرانی کرد.
شبهای قدر؛ فرصتی برای خادمیاران جهت خدمت به مردم
شبهای قدر علاوه بر اهمیت عبادی و معنوی، فرصتی برای خادمیاران رضوی است تا در کنار مردم باشند و ضمن شرکت در مراسم، به روزهداران و شبزندهداران خدمت کنند.
این حضور، نمادی از پیوند معنویت و خدمت است که در سیره اهل بیت(ع) نیز توصیه شده است. خادمیاران رضوی با مشارکت در برگزاری مراسم، نشان دادند که خدمت به مردم، خود عبادتی ارزشمند است.
در این مراسم، توصیه مرحوم استاد فاطمینیا نیز انجام گرفت؛ ایشان تأکید داشتند که در لیالی قدر، قرائت سوره واقعه، سوره توحید و گفتن هفت مرتبه «یا الله» فراموش نشود.
سفره احسان سحری به نام مولای متقیان(ع)
یکی از سنتهای زیبای ماه مبارک رمضان، اطعام روزهداران در وعدههای افطار و سحری است که در فرهنگ اسلامی جایگاه ویژهای دارد. این مراسم، فرصتی برای تقرب به خداوند از طریق احسان به بندگان اوست.
در شبهای قدر، بهویژه در سالروز شهادت حضرت علی(ع)، سنت اطعام به نام این امام همام ارزش معنوی بیشتری پیدا میکند. مظلومیت حضرت علی(ع) و سیره زندگی ایشان، الگوی کاملی برای بخشش و ایثار است.
در این مراسم، سفره احسان سحری به نام مولای متقیان(ع) پهن شد و روزهداران مهمان سفره کرامت علوی بودند. توزیع غذای سحری، علاوه بر پذیرایی از شرکتکنندگان، تداعیکننده فرهنگ نوعدوستی و همدلی در ماه مهمانی خدا بود.
معاون فرهنگی منطقه ۱۹: این مراسم تجلی پیوند معنویت و خدمت بود
عبدالله آبیپور، معاون فرهنگی و مسئول کانون ایثار و شهادت خادمیاری منطقه ۱۹، در خصوص این مراسم گفت:
شبهای قدر، لحظاتی سرنوشتساز در زندگی انسان هستند و حضور مردم در این شبها نشان از عشق و ارادت آنان به خداوند و اهل بیت(ع) دارد. خادمیاران رضوی نیز در کنار مردم حضور داشتند و در خدمترسانی به شبزندهداران سهیم بودند. این مراسم نشان داد که خدمت به مردم و عبادت در شبهای قدر، دو روی یک سکهاند که هر دو موجب قرب الهی میشوند.
انتهای پیام/